HTML

Össznépi hurrá

A jónép boldogulásáról és jómagam bolondulásáról. Vagyis mindenki örül, ez a lényeg, meg hogy fent vagyunk a neten, kábeltévé, összkomfort... hurrá! Koncepciót, értelmet, struktúrát meg egyáltalán semmi okosat itt ne keress. Ha véletlenül mégis találsz, a tiéd lehet.

Friss topikok

Linkblog

m (0)

2009.05.31. 16:49 :: kockacukor

m(t) =m(0), ugyanis most tartok a tavaly nyári kezdeti súlyomnál, azaz 55 kg-nál.

Kilométerben pedig 10. És egyre több a hülye, beszólogató ember. Laci mostohabátyám szerint (ő nem hülye beszólogató) MOSTMÁR jó nő vagyok :) róla amúgy mindig a flora margarin reklám jut eszembe, mert ő is mindig piros kapucnis felsőben és fekete nadrágban jön a vasárnapi családi ebédre. Eddig is kedvencem volt ez a reklám, de most, hogy felfedeztem benne Lacit, pláne:

Szomorúság is van, Milcsi macskám egyik cicijében növekszik egy csomó, és a rajta lévő pigmentfoltból pici barna szemölcsféle lett. Amint lehet, felhívom a dokit és megbeszélek vele egy időpontot, autós fuvart, barátnői lelki támaszt már leszerveztem. Eddig nem vettem tudomásul, hogy már 12 és fél éves. Gyönyörű, csillogó a bundája, jó a kedve, szinte minden nap fogócska-bújócskázunk, bújik, dorombol.

Nem könnyű szembesülni azzal, hogy amire eddig csak mint jövőbeli dologra gondoltam, az most itt van, és éppen megtörténik.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ossznepihurra.blog.hu/api/trackback/id/tr761155222

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása