HTML

Össznépi hurrá

A jónép boldogulásáról és jómagam bolondulásáról. Vagyis mindenki örül, ez a lényeg, meg hogy fent vagyunk a neten, kábeltévé, összkomfort... hurrá! Koncepciót, értelmet, struktúrát meg egyáltalán semmi okosat itt ne keress. Ha véletlenül mégis találsz, a tiéd lehet.

Friss topikok

Linkblog

Karma, Órák és borhurrá

2008.05.23. 22:13 :: kockacukor

Elmentünk Janival Besh o Drom koncertre, a hangosítás pocsék volt, és lelketlenül is zenéltek, hiába volt minden a helyén, no spirit... ott is hagytuk. Erre szokta nekem Ancsa azt mondani, hogy "ne hibátlanul játssz, hanem jól".
Szerintem egyébként is kiöli a hangosítás a lelket a zenéből.

A koncertről való lelécelés után megnéztük az Órákat Janinál, nagyon jó film volt, jó gondolatokkal, fajsúlyos érzelmekkel és gyönyörű képekkel. Gyakran megesik, hogy az éppen aktuális gondolatkörömmel egybevágó filmek, zenék, könyvek kerülnek elém. Vagy éppen csak azt látom meg bennük, ami foglalkoztat. Hát ebben a filmben is volt karma rendesen. Ahogyan  a drága Szurdi mondotta egyszer, "minden okkal történik". Saját tapasztalatom szerint a dolgok oka pedig legtöbbször mi magunk vagyunk. Nekem ez a karma.

Borfesztivált nagy ívben kerülöm, nagy össznépi hurrá, mindenki kurvára szakérti a bort meg a kultúrát 6 napig.
Itthon, jó zenével, egy jó vacsora, vagy korcsolyák a hozzá passzoló borral, nekünk tetsző zenével, jó beszélgetéssel, röhögéssel, az igen. Jó a meghitt, intim közeg, nincsenek ott idegenek, pincérek, ricsaj sztárfellépők estébé... Jut eszembe, volt matektanárom felhívott, hogy nyaralni vannak és hoz nekem egy palack juhfarkot. Oh my God, ez az ember tudja, hogy ez a kedvenc fehér borom!

Szólj hozzá!

Címkék: karma borfesztivál órák

A bejegyzés trackback címe:

https://ossznepihurra.blog.hu/api/trackback/id/tr86484724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása