HTML

Össznépi hurrá

A jónép boldogulásáról és jómagam bolondulásáról. Vagyis mindenki örül, ez a lényeg, meg hogy fent vagyunk a neten, kábeltévé, összkomfort... hurrá! Koncepciót, értelmet, struktúrát meg egyáltalán semmi okosat itt ne keress. Ha véletlenül mégis találsz, a tiéd lehet.

Friss topikok

Linkblog

Love is a business

2008.02.14. 00:01 :: kockacukor

Eljött végre az évben az első igazi nagy össznépi hurrá, szivódnyá jeszty valentyin gyeny!

Jogos,  a virágboltosnak, ékszerésznek is kell élnie valamiből, és minden bizonnyal vannak nők, akik igénylik és vannak férfiak akiknek ez tök jó alibi, a szerelem szép dolog és meg kell adni a módját, na.


























Legyen minden nap karácsony, meg nőnap, meg férfinap meg gyereknap és anyák napja és apák napja és állatok napja, a boldogság napja. Csak rajtunk múlik.

"Ha nincs olyan kicsiny dolog két ember kapcsolatában, aminek ne lenne jelentősége, ha az is fontos, hogy hogy a másiknak nem kellett-e sokáig várnia a villamosra, és az új cipőjét már megszokta-e,  -akkor az a kapcsolat fontos és erős. Azt hiszem, az emberi kapcsolatokban csak az egészen kis dolgok fontosan, hogy el ne felejtsük, melyik a másik ember kedvenc párnája, melyikkel szeret aludni, akkor is, ha az ez elnyűttebb, öregebbik párna."
(Ancsel Éva)

Szólj hozzá!

Címkék: valentin nap ancsel éva

A bejegyzés trackback címe:

https://ossznepihurra.blog.hu/api/trackback/id/tr54338187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása