HTML

Össznépi hurrá

A jónép boldogulásáról és jómagam bolondulásáról. Vagyis mindenki örül, ez a lényeg, meg hogy fent vagyunk a neten, kábeltévé, összkomfort... hurrá! Koncepciót, értelmet, struktúrát meg egyáltalán semmi okosat itt ne keress. Ha véletlenül mégis találsz, a tiéd lehet.

Friss topikok

Linkblog

Tejjel, cukor nélkül

2008.02.09. 16:02 :: kockacukor

Valami történt a jóságos Tescoban, mert hatalmas minőségi ugrás következett be a teakínálatban. Okéoké, lapsang-ot meg orange pekoe-t nem lehet kapni, de az eddigi kétféle Lipton, egy-két féle Twinings és orrvérzésig békebeli garzon-tea fílinges Pickwick felhozatal helyett most van legalább 6 féle Dilmah, még több Teekanne, bővült a Twinings választék is, és kb kétszer annyi helyet foglalnak el a polcokon, mint eddig.
Így hát bevásároltam Dilmah-ból. Szeretem, mert jó az íze és aromazáró tulajdonsága mellett szép is a csomagolása. Végre feltölthettem az összes fémdobozt :)
Nagy össznépi hurrá a teszkónak!

Szólj hozzá!

Címkék: tesco tea dilmah

A bejegyzés trackback címe:

https://ossznepihurra.blog.hu/api/trackback/id/tr15332494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása